Pinkki meikki



Käytän luomiväriä suhteellisen harvoin, mutta jos jotain käytän, se on yleensä pinkki. Ehkä siksi, että se on aika neutraali ja kevyt. Tykkään yhdistää pinkkiin tumman violettia tai tumman pinkkiä.

Minulla on ihanaa kimalleluomiväriä, jota ostin aikoinaan Anttilasta. Purkki on hyvin kulunut enkä ole varma mitä merkkiä se on. Muistelisin että Lumene. Luomiväri on voidemainen ja se on helppo levittää sorminkin. En usko että samaa tuotetta on enää markkinoilla, mutta vastaavia varmasti löytyy. Sokoksella ja Stockmannilla on aika hyvät valikoimat. 


Tilaan cocopanda.fi sivuilta joskus kosmetiikkatuoteita, koska sillä on laaja ja edullinen valikoima. Tilasin mm. tämän Pashion 88 luomiväripaletin, jossa on 88 pientä luomiväriä. Loistava esim. kuvausmeikkien tekemiseen. Paletti on edullinen, mutta mielestäni se on yllättävän laadukas. Väreissä on voimakas pigmentti ja ne pysyvät hyvin luomilla. Tällä loihdin nykyisin lähes kaikki meikkini leivontavideoilleni. En tarvitse suuria määriä yhtä väriä vaan enemmänkin opettelen luomivärien laittoa ja kokeilen eri yhdistelmiä. Paletissa on suuri peili, mutta siveltimet suosittelen ostamaan erikseen, sillä ne eivät ole laadukkaat. Todella hyvä aloituspaletti kenelle tahansa.

Luomivärien käytöstä voi katsoa tarkemmin esim. tältä videolta.
Tässäkin levitin vaaleampaa sävyä koko luomelle ja ulkonurkkiin tummempaa. 
Aika helppo ja yksinkertainen loppupeleissä.


MAC ripsiväri on edelleen suosikkini. Irtopuuteri on Jane Iredale.
Kaulakoru on Kalevalakoru sarjaa. Sain sen jouluna 2017.

Kommentit

Suositut tekstit