Huulipuna joulukalenteri



Ostin viime jouluna itselleni H&M huulipunajoulukalenterin. Näitä näkyi olevan vieläkin verkkokaupassa. Tämä oli todella ihana kalenteri! Harmi kun huulipunia ei voi ostaa isompina pakkauksina.



Tein kalenterista videon YouTube kanavalleni. 
Katso mitä kaikkia värejä kalenterista tuli!




Suurin osa huulipunista oli hyvinkin käytettävissä! Luukusta nro 1 tuli melko kamala pinkki, se näkyy tuossa videon pikkukuvassakin. Nro 12 oli upea väri, mutta lopputulos jäi vaisuksi. Avaruusmainen hopea toimisi hyvin naamiaisissa, mutta osa huulikiilloista sopisi hyvin arkimeikkiin. 

Luukusta 4 tuli ihana viininpunainen sävy, jossa oli voimakas pigmentti. Yllä olevassa kuvassa näkyy tämä sävy ja se sointuu ihanasti sekä hiuksiini että paitaani!



Oli pakko laittaa vielä pari selfietä tähän loppuun tuosta tummanpunaisesta sävystä. Kaupassa en ikimaailmassa olisi kyseiseen sävyyn koskenut, joten onneksi pääsin testaamaan sitä kalenterin kautta! Olen aivan ihastunut tuohon. Töihin en noin räväkkää sävyä osaisi laittaa, mutta iltameikkiin passaisi tosi hyvin. Myös leivontavideoillani tykkään välillä laittautua jotenkin räväkämmin.


Moni kommentoijista oli samoilla linjoilla minun kanssani! Parhaita olivat luukut 8 ja 4.
Postauksen ensimmäisessä kuvassa näkyy luukun 8 ihana pinkki. Väri ei ole liian ätläkkä ja sopii hyvin päivämeikkiin. Pigmentti on kuitenkin aika voimakas, joten lopputulos on erittäin näyttävä.
Pitää yrittää metsästää kaupoista tämäntyylisiä huulipunia
!

Kommentit

Suositut tekstit