Chiquelle Black Friday!



Tämä postaus on tehty yhteystyössä Chiquelle online vaatemyymälän kanssa.

Edellisessä postauksessa esittelin uusia ihania Chiquelle nettikaupan vaatteitani ja mainitsin "kakku" alekoodista, joka oikeuttaa -20% alennukseen normaalihintaisista tuotteista. Tänään esittelen toisen vaatepakettini, jonka sain Black Friday kamppanjan yhteydessä.

Chiquelle nettisivuilla on siis tulossa suuri Black Friday alennusmyynti, joten kannattaa ehdottomasti käydä vilkaisemassa heidän valikoimaansa! 



Sain testattavaksi mm. tämän ihanan raitahameen. Moni on ehkä huomannutkin, että olen ihastunut korkeavyötäröisiin hameisiin ja housuihin, sillä ne sopivat vartalolleni parhaiten. Tämäkin hame istui täydellisesti ja oli super mukava päällä. Takana on joustava resori ja sivussa vetoketju. Minun hameeni on kokoa M. Ainut miinuspuoli tässä on, että hameessa on mukana polyesteriä.



 Tämäkin korkeavyötäröinen hame on aivan täydellinen! Ihastuin tähän malliin ja se istui minulle hyvin. Hameen kanssa sopii leveä vyö, mutta tämä oli nätti ilmankin, sillä hameen yläosan leikkaus on kaunis. Leikkaus on kynähame tyyline eli se kapenee alaspäin mentäessä. Sivuilla on taskut. Hameessa on myös vuori. Hame on kokoa M. Super ihana! Tässäkin ainut miinuspuoli on, että hame sisältää polyesteriä.



Tämä villapaita oli hauska, sillä minulla ei ole mitään tämäntyylistä vaatekappaletta kotona. Tykkäsin tästä rennosta ja löysästä mallista. Huonoja puolia tässä tuotteessa on se, että tämä on 100% polyesteriä. Lisäksi paidan sisällä olevat saumat kutittivat kovasti, joten alla on pidettävä ohutta pitkähihaista, mikä toki talvella toimii ihan hyvin. Luulen, että ompeluun käytetty lanka on kutinaan syypää, sillä kangas ei ole ollenkaan kutittavaa. Paita on kokoa S.




Lisäksi sain testattavaksi ihanat jumppahousut, jotka ovat todella suosittuja heidän nettisivuillaan. Tuotteet ovat saumattomia ja 100% vegaaneja. Yleensä jumppahousut ovat suurimmaksi osaksi polyesteriä, minkä takia ne kuluvat heti pilalle. Näissä housuissa obn enemmän polyamidia ja nämä ovat super pehmeät eivätkä ollenkaan liukkaat. Polyesteri ja polyamidi ovat muovikankaita enkä yleensä niitä suosi, mutta jumppavaatteissa niitä tahtoo aina olla. Minun housuni ovat kokoa M.


Shapewear
Breathable
Seamless Technology
High Performance Fabric
100% Vegan
51% Polyamide, 38% Polyester, 11% Elastane
Made in Turkey



Kommentit

Suositut tekstit