Absolution Le Multi Correcteur -peitevoide



Jolie.fi nettisivuilla hehkutettiin tätä peitevoidetta, joten pakkohan minun oli sitä testata. Yritän saada tummat silmänaluset meikattua videoille hyvin ja tarvitsen siihen hyvän tuotteen. 

Jolie on suomalainen verkkokauppa, jossa myydään luonnonkosmetiikkaa. Tämä tuote löytyy tosin myös esim. Stockmannilta. Hinta noin 30€.

Tuote on erittäin peittävä. Voide on paksua ja levittyy hyvin. Omani on vaalein eli 01 sävy. Ainut huono puoli tässä oli se, että voiteeseen tuli uurteita silmän alle päivän mittaan. Iho rypistyy kaikilla enemmän tai vähemmän hymyillessä. Lisäksi iho tuppaa hikoilemaan ja rasvoittumaan päivän mittaan. Mikäli tumppaa kasvot täyteen botoxia, niin tämä ei liene ongelma, mutta itseä moinen ei kiinnosta. Tuote oli kuitenkin helppo tasoittaa vielä myöhemmin.

Käytän iholle Jane Iredalen mineraalipuuteria (Pure pressed, sävy Satin), sillä se on aivan huippu tuote! Puuteria voi käyttää myös peitevoiteen tavoin pienen pensselin avulla. Se on hyvin kevyt ja peittävä tuote. Puuteri on niin nopea ja helppo käyttää, että käytän sitä lähes päivittäin. Ennen tätä tuotetta en olisi kuvitellutkaan laittavani ihoa aamulla töihin. Leivontavideoilleni laitan mielelläni peitevoidetta lisäksi, mutta arkimeikkiin riittää mineraalipuuteri. Katso lisää meikkikoulusarjastani.

Testasin Ruohonjuuren Lavera peitevoidetta ja se oli huomattavasti ohuempaaa kuin tämä, mutta ei jättänyt uurteita ihoon päivän mittaan. En osaa sanoa kummasta pidän enemmän. Mikäli aamulla on aivan järkyttävän mustat silmäpussit, suosittelen ehkäpä tuota Absolution peitevoidetta. Mutta perusmeikkiin, jonka täytyy pysyä nättinä pitkään, suosittelen Laveran tuotetta.

Kommentit

Suositut tekstit