Ekokampaamo Luomutukka



Yhteistyössä www.luomutukka.fi 
Koodilla "kakkumonsteri" -10%
 
Pinkistä hiusväristä luopuminen on ollut aikamoista värkkäämistä. Sain kotivaalennuksella hiukset niin huonoon kuntoon, ettei niitä pelastanut enää mikään. Otin yhteyttä ekokampaamo Luomutukkaan, joka osoittautui mahtavaksi löydöksi!

Alan jatkossa käymään vain ekokampaamoissa ja luovun synteettisistä tuotteista hiusten osalta! Ekokampaamot eivät käytä mitään synteettisiä tuotteita, vaan kaikki ovat kasvipohjaisia. Näin ne myös hoitavat hiusta.


Mikäli kasvivärit ovat uusi tuttavuus, kannattaa ensin olla yhteydessä ammattilaiseen ja sitten vasta kokeilla kotona. Ei siis niin kuin ninä tein.. Kasviväriä ei myöskään kannata laittaa synteettisen värin päälle, vaan oma luonnollinen hiusväri on paras pohja. Kasvivärit tuovat todella luonnollisen sävyn hiuksiin, mutta ne eivät pääse hiuken sisälle, joten ne lähinnä toimivat suoravärinä. Minusta tämä on vain hyvä asia, sillä näin väriä ei tarvitse kasvattaa tai leikata pois. Kasviväreillä ei kuitenkaan saa vaalennettua hiusta, mutta luonnollisen vaalennuksen hiukseen saa savivaalennuksella. 

Luomutukka on harvoja ekokampaamoita Turun alueella. Satu oli todella ammattitaitoinen ja osaava ekokampaaja. Toivon, että ihmiset innostuisivat ekokampaamoista lisää ja alkaisivat suosimaan kasvituotteita synteettisten sijaan. Synteettiset aineet ovat saaneet hiukseni todella huonoon kuntoon, joten pyrin itse siirtymään pelkästään luonnon kosmetiikaan ainakin hiusten osalta.

 Ennen

Jälkeen

Minun hiukseni muuttuivat kotitekoisesta värinpoistosta niin hampuksi, että latvasta oli pakko leikata 15cm pois. Hiuksiin tehtiin syväpuhdistava savipesu. Lisäksi siihen laitettiin kahta eri kasviväriä, jotta värierot hälvenisivät. Juureen tuli tumman ruskeaa ja latvoihin lähinnä pelkkää cassiaa. Cassia on super hoitava aine hiuksille ja myös kasvivärit sisältävät sitä. Lopputulos oli tosi kiva! Kasviväreissä on sekin hyvä puoli, että ne tasoittuvat ajan kanssa ja lopputulos on aina luonnollinen.

Ekokampaajaksi voi opiskella mm. Tampereella ja Helsingissä. Jos kiinnostuit yhtään ekokampaamoista, ota ihmeessä Satuun yhteyttä!



Koodilla "kakkumonsteri" saat -10% alennusta kaikista kampaamotuotteista ja -palveluista!


 www.luomutukka.fi

Kommentit

Suositut tekstit