Gaston Luga laukku



Gaston Luga on Ruotsalainen laukkumerkki. He valmistavat paljon mm. tyylikkäitä reppuja ja olinkin todella innoissani, kun he pyysivät minua yhteistyöhön. Gaston Luga on laajentanut myyntiä jo ihan Aasiaan saakka ja levikki vain kasvaa.


Olen siirtynyt hyvin pitkälti käsilaukuista reppuihin, sillä ne ovat selälle huomattavasti parempia. Siksi kannattaakin panostaa yhteen laadukkaaseen ja kauniiseen reppuun. Ei tarvitse ostaa miljoona pientä halpis käsilaukkua.

Minun laukkuni on Pråper Navy&Brown mallia. Toinen suosikkini oli Pråper Pink. Laukussa ei ole vetoketjuja, mutta siinä on napakka kiinnitys. Sisällä on muutama pikku tasku. Kerron alla olevalla videolla vinkkejä mitä reppuun kannattaa pakata yleisestiottaen ja reissatessa.



Minusta reppu sopii hyvin kaikenikäisille, sillä laukku on tilava ja kestävä. Nettisivuilta löytyy kuitenkin paljon eri malleja. Joku voi haluta ehkä vielä virallisemman näköisen laukun ja joku taas sporttisemman. 

Reppu on näppärä myös vanhemmille, niin jää kädet vapaaksi. Gaston Luga reppuihin mahtuu helposti vaatteita, vaippoja, leluja, ruokaa ym. Lisäksi reppu on supertyylikäs, mikäli haluaa olla oikein muodikas mamma.


Koodilla ”kakkumonsteri” saat -15% alennusta jokaisesta laukusta. Koodilla ei ole vanhehemispäivää. Lisäksi kevään aikana jokainen tilaaja saa 25 euron arvoisen Stockholm tote bag laukun tilaajalahjaksi.


Leivontakanavallani näytän miten syntyy laukkuani muistuttava reppukakku.
ASMR kanavaltani löytyy myös uusi video reppuun liittyen.


Kommentit

Suositut tekstit