Suosikkimekot



Tässä postauksessa esittelen kolme juhlamekkoani, jotka toimivat hyvin pitkälti luottomekkoina. Mekkoja minulla on kaikkiaan varmaan 50, mutta halusin poimia tähän muutaman juhlamekon.

Yllä oleva mekko on ostettu Vilasta 12/2018 ja se on niiiin ihana! Mekko on sivusta hieman avonainen, mutta kokonaisuus ei ole paljastava, sillä mekko ei ole liian lyhyt ja hihatkin ovat pitkät. Tässä on myös kimalletta mukana ja voisin käyttää tätä jatkossa joka juhlassa!

Mekon kanssa sopii hyvin yhteen ohuet mustat sukkahousut / stay upit ja kimaltavat kengät!


Kuvat ovat harmillisen hämäriä, mutta eiköhän näistä jotain näe. Inhoan peiliselfiekuvia, koska arvosta suuresti taitavia valokuvaajia ja laadukkaita kameroita. Peiliselfiet ovat häväistys molempia kohtaan.. Pari peiliselfietä olen elämässä kuitenkin alentunut ottamaan, kun olen halunnut nopeasti ikuistaa jonkun asun eikä ympärillä ole ollut ketään auttamassa kuvan kanssa. 

Yllä oleva kuva on Tubecon 2018 tapahtumasta, jossa olin esiintymässä leivontakanavani kautta. Kuvan mekko on toinen suosikkini, sillä se istuu täydellisestiä ja sen värit ovat ihanan iloiset. Olen käyttänyt mekkoa useissa häissä ja juhlissa. Se sopii persoonaani jotenkin hyvin.


Tämä mekko ei ole suosikkini, mutta pidän Miss Windy Shop nettikaupasta, josta tämä on ostettu. Kaupassa on ihania retrovaatteita moderneilla kankailla. Yllä oleva mekko olisi ihana vannealushameen kanssa, mutta en tuolloin hoksannut ostaa. Kuva on vuodelta 2015. Mekko on hieman kellomainen ja se on kiva päällä. Sopii kivasti esim. rentoihin kesäjuhliin.

Vaatteiden esittelyvideoita löytyy paljon YouTube kanavaltani.

Kommentit

Suositut tekstit