Ruskea meikki



Ruskea luomiväri oli ehkä ensimmäisiä luomivärikokeilujani nuorena. Jotenkin arvelin sen passaavan minulle. Käytin tuolloin myös paljon ruskeita vaatteita, mistäköhän lie sekin villitys tuli..

Huomaan yhä päätyväni ruskeaan luomiväriin, jos en oikein osaa päättää mitä näyttävää luomiväriä sitä uskaltaisikaan laittaa. Jos haluan hyvin naturell meikin, laitan yleensä hieman pinkkiä tms. Mutta ruskealla saa näyttävyyttä lisää.


Olen käyttänyt vasemmanpuolimmaista Anytimen luomiväriä jo vuosien ajan. En ole varma onko tuote enää markkinoilla. Luomiväri oli halpa ja etenkin tuo kaikista vaalein sävy on aivan ihana! Aina kun laitan sitä, ihailevat kaikki luomiväriäni, vaikka sävy ei kovin kauas erotukaan! Väri kyllä näkyy selkeästi läheltä ja hohtaa ihanasti!

Mikäli haluan sitä näyttävyyttä, lisään tumman ruskeaa sävyä luomien ulkonurkkiin. Olen käyttänyt pitkään Estée Lauderin luomiväriä, jonka sain vuosia sitten lahjaksi.


Salaisuus luomivärin käytössä on hyvin pitkälti häivyttäminen, jotta värit sulautuvat yhteen. Tarkemmat ohjeet luomivärin käyttöön löytyy tältä videolta.

Lisään usein ohuen rajauksen Body shopin nestemäisellä rajauskynällä. Se oli super hankala aluksi käyttää, mutta nykyisin olen jo tottunut. Eri ripsiväritestauksiakin löytyy blogista jo muutamia.

Kulmia vahvistan Body Shopin tai Oriflamen kulmakynällä. Lisäksi käytän Body shopin kulmageeliä, joka pitää kulmat ojennuksessa koko päivän.


Kommentit

Suositut tekstit