Royal nails



Minulla tuli näistä kynsistä mieleen jotain kuninkaallista. Ostin Tokmannilta muutamia uusia kynsilakkoja ja -tarroja. En mielelläni osta suuria kynsilakkapulloja, sillä niistä jää usein puolet käyttämättä. Tykkään myös testata erilaisia väriyhdistelmiä.

Minulla on myös kynsille tarkoitettu siirtokuvia, mutta ne ovat minusta työläitä, koska tarrat täytyy irroittaa veden avulla ja sitten painetaan kynteen. Todella aikaa vievää ja kynsilakan on oltava todella hyvin kuivunut.

Näissä kynsissä on Mavalan Cadis 46 kynsilakka. Aivan ihana sävy! Siinä on jotain viininpunaista ja kullanhohtoista. Mavala on yleisestikin aika hyvä kynsilakkamerkki.



Näitä kynsiä ihmeteltiin töissä. Näyttävät työläiltä, mutta ovat loppupeleissä nopeat laittaa. Lakkaan kynnet yleensä illalla, niin lakka saa yön aikana kuivua kunnolla. Moni lakka vaikuttaa kuivalta, mutta kun käsi tökkää johonkin, tulee pintaan naarmu. 


Tosi ihana tämä väriyhdistelmä 💓



Yllä olevassa kuvassa päälläni on uusi Desigualin mekko alennusmyynnistä. Mekon nimi oli Paula! Oli ihan pakko ostaa. Ja se oli kiva päällä. Pitänee esitellä se jollain videolla.



Kommentit

Suositut tekstit